Naziv projekta:
Rekonstrukcija i uređenje postojeće zgrade u kulturni centar

Naziv korisnika:
Općina Trnava

Kratki opis projekta:
Projektom je obnovljena zgrada koja je u vlasništvu Općine Trnava i nalazi se na čestici k.č.br. 162, k.o. Trnava, površine 50 m2. Rekonstruirana je i uređena zgrada koja će služiti kao kulturni centar, a koristit će je udruge sa područja Općine Trnava.
Projektom je postavljena toplinska izolacija, zamijenjena drvena stolarija, ugrađena rampa za pristup invalidima, uređeni su sanitarni čvorovi, zidovi su ogletani i okrećeni, postavljeno je centralno grijanje i uređena je okolina.

Ciljevi projekta:
Cilj projekta je poboljšanjem društvene infrastrukture stvoriti uvjete za podizanje kvalitete života stanovnika naselja Trnava, ali i čitave Općine, veća socijalna uključenost, stvaranje preduvjeta za intenzivniji razvoj civilnog života, te rekonstrukcija prostora kulturnog centra u Trnavi za zajedničko okupljanje, održavanje sastanaka, radionica, predavanja, provođenje projekata financiranih iz sredstava Europske Unije kako Općine Trnava tako i udruga.

Rezultati projekta:
Rezultati projekta su rekostruirana i uređena postojeća zgrada površine 50 m2, čime su razvijeni kapaciteti za društveno djelovanje, održavanje seminara i radionica, zadovoljenje potreba u radu postojećih udruga, održavanje skupova, te ostale zajedničke potrebe građana svih dobnih skupina kako mještana naselja, tako i svih stanovnika Općine.

Ukupna vrijednost projekta:
518.793,61 kn

Iznos koji sufinancira EU:
296.500,00 kn

Izvođač radova:
Igor graditeljstvo, obrt za građevinske usluge, vl. Igor Hrgić, Vijenac K.A.Stepinca 3, Đakovo